Friday, March 29, 2024
ZDRAVLJE

Odličan napitak za mršavljenje od tri sastojka, rezultati već nakon 24 sata – za 7 dana izgubićete i do 8 cm u obimu struka

Recept za mršavljenje od samo tri sastojka izazvao je globalno ludilo, naročito zato što je sve više onih koji su ga isprobali i imaju samo riječi hvale za ovu sjajnu kombinaciju, koja djeluje za svega 24 sata!

Sve što vam treba jeste zeleni čaj, cimet i lovorov list!

Priprema:

Prokuhajte 800 ml vode, sklonite sa vatre, pa dodajte 1 štapić cimeta, 3 lovorova lista i ravnu supenu kašiku zelenog čaja. Poklopite i ostavite 15 minuta da odstoji, a zatim procijedite.

Primjena:

Kada je u pitanju metabolizam, važno je znati da je najbolje vrijeme za njegovo ubrzanje rano jutro, odmah nakon buđenja. Dakle, popijte prvu šoljicu ovog čaja na prazan želudac. Drugu šoljicu možete popiti odmah nakon doručka, a treću uveče, neposredno prije spavanja.

Uz tri šoljice ovog čaja dnevno, značajno ćete smršati, naročito na kritičnim tačkama tijela, poput stomaka, butina i zadnjice, a prvi rezultati vidljivi su već nakon nedelju dana. Oni koji su probali ovaj čaj kažu da se boljitak osjeća već nakon 24 sata, poput bolje probave, a nakon prve sedmice u prosjeku se gubi oko 8 centimetra u struku, pise centarzdravlja.