ISPROBAJTE, NIJE TEŠKO: Savršen recept soka za mršavljenje

Jedna osoba u danu treba popiti pola litre pripremljenoga napitka. Liječnici savjetuju šalicu napitka prije svakog obroka i jamče pobjedu u bitci s kilogramima.

Liječnici diljem svijeta priznali su blagodati zelenoga čaja. S vremenom je otkrivena kombinacija koja savršeno doprinosi mršavljenju. Iako ovaj recept na kapaljku stiže u javnost, donosimo pravi omjer sastojaka koji će vam pomoći u borbi s kilogramima.
Činjenica je da već i jedna šalica zelenoga čaja dnevno ubrzava metabolizam za 12 posto, regulira šećer u krvi i štiti od srčanoga udara i tumora, jača imunitet i utječe na bolje raspoloženje. Ako vam ne odgovara okus zelenoga čaja, ova je receptura prava za vas.

Sastojci: 1 litra vode, 5 vrećica zelenoga čaja, 1 naranča, šaka svježe mente.

Recept:

U litru prokuhane vode stavite pet vrećica zelenoga čaja. Ostavite ih oko 3 minute pa izvadite i pustite da se tekućina ohladi. Naranču (po mogućnosti neprskanu) izrežite na kriške s bijelim dijelom kore. U veliku teglu s poklopcem ulijte zeleni čaj i dodajte mu naranču i šaku svježe mente. Zatvorite teglu i ostavite je preko noći kako bi se sve dobro sjedinilo. Jedna osoba u danu treba popiti pola litre pripremljenoga napitka. Liječnici savjetuju šalicu napitka prije svakog obroka i jamče pobjedu u bitci s kilogramima.

Izvor: portaloko