Thursday, March 28, 2024
ZDRAVLJE

DREVNI LEK KOJI ĆE POJAČATI VAŠ IMUNI SISTEM

Ovaj tradicionalni nemački recept lek je delotvoran u lečenju : infekcije, umor, grip, obične prehlade, visok holesterol, vaskularni zagušenja,kamen u bubregu.

Recept

Čen belog luka

Beli luk ima antivirusno, antibakterijsko i protiv gljivične svojstva ,luk je dobar protiv infekcija. Beli luk može da se koristi za lečenje stanja kože uzrokovane bakterijama, gljivicama ili virusima.  To je takođe odličan za jačanje imunog sistema, jer sadrži visok nivo vitamina C i kalijuma.

Đumbir

Đumbir je imenovan kao jedan od najzdravijih začina na planeti. Sadrži Gingerol, supstancu sa snažnim lekovitim svojstvima , a to je poznato da su veoma efikasni protiv mučnine.  Takođe je prirodni anti-inflamatorna, i može da pomogne u varenju, a korišćen je za smanjenje bola u mišićima.

limun

Zdravstvene koristi od limuna potiču iz njegovih mnogih hranljivih elemenata, kao što su vitamin C, vitamin B6, vitamin A, vitamin E, folne kiseline, kalcijuma, gvožđa, magnezijuma, kalijuma, cinka, i proteina.  Limun sadrži flavonoide – kompozita koji sadrže antioksidans i borbu protiv raka. Limun pomaže da se spreči dijabetes, zatvor, visok krvni pritisak, temperaturu, slabo varenje i mnoge druge probleme.

Organski med

Med sadrži antioksidanse i može da ubije neželjene bakterije i gljivice. Može da se koristiti za lečenje rana i ubijaju klice.
oristi. Nepasterizovano jabukovo sirće

Sirće pomaže zdravlje srca, pomažući da se smanji nivo šećera u krvi i sprečavaju kardiovaskularne bolesti.

To takođe može da pomogne da smiri upalu grla, da se razbije i smanji sluzokože iz sinusa zagušenja, pomoći sa varenjem, i pomoći smanjiti umor sa svojim energetskim povećanje aminokiselina.

Pogledajte korak-po-korak kako da napravite!