Sunday, February 18, 2024
TOP VESTTOP VESTIVIRALNO

Ove 3 biljke stvaraju POZITIVNU ENERGIJU u vašem domu. Nabavite ih ODMAH!

Iako se biljke najčešće koriste za ukrašavanje domova i ureda, postoje neke biljke koje mogu donijeti pozitivnu energiju u vaš dom. Druge biljke mogu pročistiti zrak, dok neke mogu promovirati blagostanje i mir. Eliminacija negativne energije kod kuće je prvi korak ka boljem sveukupnom zdravlju i sreći, i ove 3 biljke će vam pomoći da se to ostvari!

Orhideja

Prema Feng Shui, orhideja privlači pozitivnu energiju i poboljšava živote kućevlasnika. Ima prekrasan dugotrajan cvijet koji se razlikuju u obliku i veličini i slatki miris koji može popraviti raspoloženje u sekundi. One su odlične biljke za spavaću sobu, jer otpuštaju kisik tokom noći.

Aloe vera

Aloe Vera je još jedna biljka koja donosi pozitivnu energiju u vaš dom. Može se koristiti i kao lijek protiv brojnih bolesti zahvaljujući zdravstvenim koristima. Biljku Aloe Vera treba staviti u području sa indirektnim suncem i redovito navodnjavati. Njena energija se može lako boriti protiv loše sreće i negativne vibracije.

Ruzmarin

Ruzmarin pročišćava zrak i poboljšava vaše fizičko i mentalno zdravlje, a pri tome je dom bez toksina. Njegov miris će podići vaše raspoloženje, smanjiti umor i anksioznost i poboljšati vaše pamćenje gotovo odmah. Nemojte previše zaljevati i pobrinite se da ga držite na sunčanom mjestu.

Ruzmarin je biljka koja će vas zaštititi od zračenja telefona.

pozivitno.info