Ovaj trik će učiniti da veš iz mašine izlazi opeglan: Jedan predmet koji sigurno imate u kuhinji mogao bi da vam pomogne da se zauvek odvojite od pegle

Ovaj trik će učiniti da veš iz mašine izlazi opeglan.

Jedan predmet koji sigurno imate u kuhinji mogao bi da vam pomogne da se zauvek odvojite od pegle. Evo trika u koji se domaćice kunu ovih dana.

Trik o kome se priča na internetu, kažu svi koji su ga proveli, navešće vas da potpuno zaboravite na peglu a najbolje od svega je što ne treba da uložite nikakav trud niti vreme u ovu caku.

Naime, sve što treba da uradite prema uputstvu sa interneta jeste da napravite dve ili tri kuglice veličine teniske loptice od aluminijumske folije i to potom ubacite u mašinu za sušenje i pranje veša ili u sušilicu.

Trik sa kuglicom od folije u mašini radi jer će vam te loptice pomoći da se odeća bolje okreće i opere, a u sušilicama zaustavljaju stvaranje statičkog elektriciteta.

Pojedinci na internetu tvrde čak i da vam zbog ovog trika ne treba ni omekšivač za veš, a u svakom slučaju ne košta ni vremena ni truda da probate, možda se i vi rešite pegle.

Izvor:Zena