Friday, March 29, 2024
TOP VESTTOP VESTIVIRALNO

TEST LIČNOSTI: Izaberite leptira i saznajte više o sebi!

Ovo je jednostavan, ali neobičan test koji se zasniva na podsvesti čoveka.

Birajući leptira koji se vam svideo na prvi pogled, vi nesvesno pokazujete crte svog karaktera.

Test je, takođe, interesantan samim tim što više radi vaša podsvest, nego svesna osećanja.

Leptir br.1

Vi ste otvorena osoba i imate poverenje u ljude. Vašoj okolini se sviđa komunikacija sa vama, privlačite ih, poput izvora svetlosti. Za vas se, sa sigurnošću, može reći da ste skladna ličnost.

Leptir br. 2

Vi ste zanimljiva i snažna osoba, koja je u stanju da se predstavi u lepom svetlu. Ali, problem je u tome što u dubini duše nije sve tako lepo i krasno, kako može delovati spolja. Sumnje, brige i nesigurnost su vaši česti saputnici. Ponekad umete biti grubi i okrutni.

Leptir br. 3

Vi ste naprasita i veoma emotivna osoba. Mislite neuobičajeno i kreativno, i ka svemu prilazite sa umetničke tačke gledišta. Vaši postupci često iznenađuju okolinu. Nije lako uvek sa vama naći zajednički jezik.

Leptir br. 4

Bojite se da ispoljite svoju ličnost. Više volite da prećutite, nego da kažete svoje mišljenje, koje je često ispravno. Niste sigurni u svoju snagu i sposobnosti.

Leptir No. 5

Vi ste infantilna osoba, često se ponašate kao pravo dete. Egocentrični ste, ranjivi i osetljivi. Iskreno verujete da se svet vrti oko vas. Uvek zahtevate pažnju okoline. Verovatno vam, duže vreme nisu omogućavali da se iskažete, zato se ne osećate gospodarem svog života.

Leptir br. 6

Vi ste neobična osoba. Možete biti i aktivni, i pasivni. Možete istovremeno biti tužni i srećni. Uvek komunicirate samo sa onima koji su vam interesantni. Dešava se da se brinite za sitnice.

Leptir br. 7

Nemate poverenje u ljude, čak i one koje poznajete, postavljate se prema njima sa oprezom. Sem toga, veoma ste konfliktni. Često drugi odlučuju da se drže podalje od vas.

Leptir br. 8

Veoma ste društvena i komunikativna osoba. Uvek ste spremni na nove kontakte. Ljudima je lako i veoma prijatno sa vama.

Izvor: atma.hr