Wednesday, November 29, 2023
VIRALNO

Kako bojom odeće možemo da podignemo nivo energije?

Koje boje je dobro nositi ukoliko radimo s decom ili imamo važan sastanak, a koje boje mogu da nam olakšaju bolove? Kroz percepciju boja dijagnostikuju se i leče različite bolesti. Bojom možemo ojačati i energiju određenog dana, jer svaki dan u nedelji ima svoju boju.

Ponedjeljak: crvena

Utorak: žuta

Sreda: ljubičasta

Četvrtak: narandžasta

Petak: zelena

Subota: bela

Nedelja: plava

Kada u menstruaciji izgubite puno crvene, ublažite to zelenom koja smiruje, u kombinaciji sa žutom koja će to umirenje osnažiti. Za ublažavanje bolova (bilo kojih) koristite ljubičastu i žutu. Jogi, meditaciji i filozofiji odgovaraju ljubičasta i “ciklama” (primarna za opuštanje).

Ako se bavite humanitarnim radom ili govorništvom, bićete najuspešniji u plavoj. Istraživači neka oblače narandžasto, lekari zeleno, a učitelji ljubičasto. Za rad sa decom najprimerenija je zelena, koja daje svežinu i mladolik izgled. Na važnom sastanku će vam pomoći žuta, a na razgovoru plava. Naravno da ne treba svaki dan nositi iste boje ili doći na sastanak u žutoj odeći, ako za taj sastanak nije primerena, ali možete odenuti žuto donje rublje i dobićete vibracije koje su vam potrebne.

Boja donjeg rublja nam daje dodatnu energiju. Ako preterujemo s određenom bojom, može na nas delovati negativno (smanjiti protok energije), “skupljati” se na određenim mestima, i stvoriti energetske blokade.

Sensaklub.hr