Sunday, April 21, 2024
VIRALNO

Kako uz pomoć čaše vode otkriti i očistiti negativnu energiju iz vašeg doma?

Kako uz pomoć čaše vode otkriti i očistiti negativnu energiju iz vašeg doma?
Najjednostavniji način na kojeg možete odrediti je li u vašem domu prisutna negativna energija jest uz pomoć čaše napunjene vodom.
Što je uopće negativna energija?
Svatko od nas ima svoju energiju koja se zadržava na mjestima gdje boravimo i u predmetima koje koristimo. Naši su domovi mjesta gdje se susreću različite energije, što on nas samih, što od članova obitelji.
Svaka osoba koja ulazi u naš dom unosi i određenu vrstu energije, a ona može biti pozitivna ili negativna. Negativna energija uzrokuje stres, zdravstvene i financijeske probleme i ružne osjećaje. Ukoliko mislite da je u vašem domu prisutna takva energija, odmah nešto poduzmite.
Trik uz pomoć čaše vode
U prozirnu staklenu čašu stavite morsku sol (sol bi trebala zauzimati 1/3 čaše). Nakon soli, u čašu naspite 1/3 hladne vode i 1/3 bijelog octa.
Čašu odložite u sobi u kojoj mislite da je skupljena negativna energija.
Nakon što ste postavili čašu, nitko ju ne smije dirati sljedeća 24 sata. Ukoliko je tekućina u čaši u istom stanju u kakvom ste je ostavili, možete odahnuti, u toj sobi nije prisutna negativna energija. Ukoliko u čaši primijetite mjehuriće ili tekućina postane neprozirna, očito je da imate nekih problema.

net.hr