Monday, June 17, 2024
ZDRAVLJE

Recept za obrok koji se jede samo tri dana, obavezno zaredom, a koji će učiniti pravo čudo za vaš stomak, i spolja, i iznutra.

Recept za obrok koji se jede samo tri dana, obavezno zaredom, a koji će učiniti pravo čudo za vaš stomak, i spolja, i iznutra.
Ova vitaminska bomba čisti masnoće, naslage i sve ostatke otpada iz creva, pa će nadutost nestati, a vi ćete već za tri dana izgledati mnogo mršavije!
Sastojci: kupus, cvekla, šargarepa, limunov sok i maslinovo ulje.
Priprema: Izrendajte kupus, cveklu i šargarepu u razmeri 3:1:1. Dodajte malo začina po vašoj želji (peršun, celer), pa izmešajte povrće, ocedite tečnost, pa prelijte salatu sokom od jednog limuna. Na kraju dodajte nekoliko kapi maslinovog ulja i vaš vitaminski obrok je gotov.
Veoma je važno da u salatu nikako ne dodajete so ili bilo koje druge dodatke.
Jedite svako veče bar tri sata pre spavanja, minimum tri dana i već tada ćete primetiti sjajne rezultate.
Ova salata preporodiće vaše telo zbog sastojaka koji obiluju vitaminima, mineralima, vlaknima i pektinom, koji će vas zasititi, dati energiju, poboljšati varenje i regulisati probleme sa crevima i varenjem.
Ako vam se dopadne, slobodno možete da nastavite da konzumirate ovu salatu i narednih dana, ali posle 7 dana napravite pauzu.

kurir.rs