Wednesday, July 17, 2024
VIRALNO

Kome biste prvom priskočili u pomoć? Iz vašeg odgovora se kriju tajne vaše ličnosti!

Kome biste prvom priskočili u pomoć? Iz vašeg odgovora se kriju tajne vaše ličnosti!
Dobro pogledajte ovu sliku pa donesite odluku kome ćete prvo pomoći.
Evo šta vaš odgovor otkriva o vama:
BAKA
Ako ste se odlučili za baku, vi ste izuzetno moralna osoba sa tradicionalnim sistemom vrednosti. Racionalni ste i pre svake odluke dobro razmislite. Ipak, zbog tako čvrstog sistema moralnih načela koji su vam usađeni, teško podnosite svakodnevne nepravde.
MACA
Vi ste tip osobe koja se lakše zbliži sa životinjama nego sa ljudima. Verujete da su životinje iskrene i potpuno bespomoćne, dok ljudi uglavnom imaju masku iza koje kriju izdajničke namere. Život vidite kao niz patnji, i vrlo retko uspevate da stavite ružičaste naočare i malo vedrije pogledate na svet oko sebe.
ČOVEK SA AUTOMOBILOM
Ako ste rešili da prvo pomognete njemu, vrlo ste ozbiljni i odgovorni. Uvek ste raspoloženi da pomognete drugima ukoliko im je pomoć neophodna. Marljiv ste radnik i omiljeni među prijateljima jer uvek mogu da se oslone na vas. Stvoreni ste za lidera.
ŽENA SA KESAMA
Ako ste se odlučili za nju, vi ste jedna od retkih osoba koje zaista uživaju u pomaganju drugima, ne očekujući ništa zauzvrat. Volite kada možete nekome da uskočite u pomoć i volite kada znate da ste drugima potrebni. Obožavate i pažnju koju dobijate nakon učinjenog dobrog dela, objašnjava

kakodane