Zbogom visećem stomaku: Možete ga ukloniti s ovim snažnim prirodnim lijekom za samo 10 dana

Puno možemo učiniti u vezi povećane trbušne masnoće ako stavimo težinu pod kontrolu. Posebno je bitna redovita tjelesna aktivnost – barem 30 minuta dnevno. Trening snage može pomoći u borbi protiv trbušne masnoće.

Pravilna prehrana je jako važna. Naša fitometabolička metoda udovoljava svim kriterijima pravilne prehrane. Fitometabolička prehrana bazirana je na mršavim proteinima, složenim ugljikohidratima, voću i povrću. Izbjegavaju se slatki napitci, bijela tjestenina. Ovakva prehrana može vas u vrlo kratkom roku riješiti trbušne masnoće i svih zdravstvenih komplikacija.

Masno tkivo kod mnogih izaziva osjećaj nezadovoljstva fizičkim izgledom, no ono može utjecati i na zdravlje.

Višak kilograma u području trbuha može dovesti do dijabetesa, visokog tlaka, problema s plodnošću, te mnogih drugih bolesti.

Naime, što je više masnog tkiva na području trbuha, to je manja proizvodnja hormona adiponektina koji smanjuje stres i upale.

Obično se događa nakon prolaska kroz trudnoću ili nakon što smo izgubili nekoliko kilograma težine, i tada trbušni dio počinje padati. Loš stil života također pridonosi formiranju visećeg trbuha. Danas vam želimo pokazati snažan prirodni lijek za uklanjanje trbušne masti u samo 10 dana i toniranje cijelog abdomena.

Ovaj snažni lijek pomoći će tonirati mišiće oko trbuha, čime se poboljšava kvalitet kože.

Stručnjaci kažu da bez obzira na vašu težinu, to piće za uklanjanje abdominalne slabosti u 10 dana, radi u bilo kojoj vrsti organizma.

Prije probanja ovog nevjerojatnog recepta koji će vas riješiti visećeg stomaka, s doktorom trebate provjeriti da li postoje neki zdravstveni rizici prekomjerne tjelesne težine u području abdomena.

Evo kako ga pripremiti:

Sastojci

– ½ žlice đumbira
– ½ žličice kurkume
– ½ čajnu žličicu papra
– 1 l. vode
– čajna žličica stevije
– 5 žlica limunovog soka

Priprema

Ostavite da voda prokuha u lonac, zatim ga skinite svrućine i ostavite da se ohladi 5-10 minuta. Sada, pomiješajte sastojke u drugu zdjelicu, zatim prelijte vodu iznad njih i dobro promiješajte. Pijte napitak 10 dana.

Izvor: novi