Sunday, April 21, 2024
TOP VESTTOP VESTIZDRAVLJE

Efikasna detoksikacija jetre sa suhim grožđem

Postupak detoksikacije jetre uz pomoć suhog grožđa je jedan od najučinkovitijih metoda oporavka organizma i oslobađanja od kroničnih bolesti i toksina, jer sama zatrovanost organizma sprečava da se uključi mehanizam samoizlječenja. Također značajno smanjuje učinkovitost lijekova i recepata tradicionalne medicine.

Jetra u našem organizmu ima ulogu tvornice krvi. Također pomaže jačanju i stimulacijivarenja u organizmu. Jetra obavlja još jednu važnu funkciju: ona čisti krv i eliminira sve toksine i nečistoće iz nje. Otuda je jasno da je čista jetra – zdravlje, vitalnost, energija, lijep izgled i dobro raspoloženje.

Izaberite kvalitetno suho grožđe. Kvalitetno suho grožđe je bez sjaja, naborano, ne previše mekano, ali nije ni tvrdo. Bobice moraju biti očuvane, bez oštećenja.

Čišćenje jetre grožđicama

Ujutru natopite pola čaše suhog grožđa na 15 minuta u toploj vodi, zatim ga dobro isperite pod mlazom vode. Stavite oprane grožđice u čašu i napunite je prokuhanom vodom sobne temperature do vrha. Ostavite da prenoći.
Sljedećeg jutra, na prazan želudac, popijte napitak i pojedite grožđice. Lezite u krevet na 1,5-2 sata i stavite topli oblog (termofor) na desnu stranu trbuha.

Ovaj postupak ponavljajte jednom tjedno. Tečaj čišćenja treba trajati mjesec dana, i treba ga obavljati dva puta godišnje.

uspesnazena