Friday, March 29, 2024
TOP VESTTOP VESTIVIRALNO

Jednostavni rituali za prizivanje ljubavi u-zivot

Svi želimo sreću u ljubavi. Ovo je univerzalna želja čovječanstva. Međutim, doći do nje, sasvim je druga priča. Toliko spojeva na slijepo, toliko poruka na stranicama za samce, toliko izlazaka s nadom da ćemo sresti pravu osobu, a kad ono – jedno veliko NIŠTA. Ipak, ne treba odustajati. Da bismo našli ljubav, ne smijemo je prestati tražiti i trebamo biti spremni za nju. Osnažiti nas mogu i maleni rituali koji će nam podići samopouzdanje i vjeru u ljubav.

Slike – na mjestima u stanu ili kući stavite slike, ali i figurice koje vas podsjećaju na ljubav. Ne mora to nužno biti slika zagrljenog para koji se ljubi, može to biti srce ili više njih, zagrljena djeca, cvijeće, buket ruža… što god to bilo, a da vas podsjeća na ljubav. Ovako pokazujemo da smo spremni za ljubav kada je i ona spremna doći u naš život.

Vizualizacija – zamišljajte sebe s voljenom osobom, zamišljajte kako vas grli i ljubi, kako vam je potpora u teškim danima i odnosi se prema vama s nježnošću. Dakako, uopće to ne mora biti netko konkretan već je bitno kako osjećate ljubav koju vam ta osoba pruža. Što je više uspijete osjetiti, tim bolje!

Svijeće – dok se molite za ljubav u svom životu, upalite svijeće i činiti to uz svijeće, a učinak na vaš um bit će još bolji ukoliko su te svijeće crvene ili ružičaste boje. Svijeće su obično povezane s ljubavlju i romantikom pa su kao takve odlično sredstvo za prizivanje ljubavi u svoj život. Osim molitve, uz svijeću možete i pisati ljubavne pjesme, priče, ili što god to bilo.

Crvene ruže – i one su još jedan općeprihvaćeni simbol ljubavi. Počastite se buketom crvenih ruža i držite ih na vidljivom mjestu u kući. One odašilju snažnu energiju ljubavi te će vas uvijek podsjećati na romantiku i sve ono što bi ljubav trebala biti. Pripomoći može i ružina vodica koju ćete raspršiti po kući i čiji će vam miris pomoći da prizovete ljubav u svoj život.

Feng Shui – ovo je tisućama godina stara tehnika za sretniji život, a također u svojim učenjima, između ostalog, nosi i tajnu za privlačenje ljubavi u život, a ta tajna glasi – sve što kupujete za kuću, kupujte u parovima. Ovo se posebno odnosi na predmete za kućanstvo, primjerice svijećnjake, vaze i slično. Također, prema ovom učenju, jugozapadni ugao u kući smatra se ljubavnim uglom pa je upravo u taj ugao dobro staviti predmete u parovima ili veoma visoku samostojeću lampu koja također privlači ljubav.

Ljubavni dnevnik – vodite ljubavni dnevnik, odnosno u bilježnicu upisujte ljubavne izreke, pjesme, lijepite slike, pravite kolaže, stavljajte suho bilje… sve ono što je za vas simbol ljubavi. Zapisujte svoje misli u njega, misli o ljubavi i o tome što želite u ljubavi.

vitfitlab.com