Monday, March 4, 2024
VIRALNO

Jednostavan FENG ŠUI TEST koji otkriva da li u vašem domu ima NEGATIVNE ENERGIJE

Ako se već neko vreme osećate neprijatno u sopstvenom domu, moguće je da se u njemu nakupila negativna energija koja vas sada guši. Ovaj jednostavan test pomoći će vam da to i otkrijete.

Feng šui je drevna kineska veština koja propisuje način življenja u stalnoj harmoniji i ravnoteži sa ličnim okruženjem kako bi se osigurala sreća. To je tehnika uređenja životnog prostora, metod osmišljavanja okruženja, pravilnim raspoređivanjem prostora i nameštaja.

Prema feng šui znanjima postoji jednostavan test provere energije u vašem domu. Sve što vam je potrebno je sveća, upaljač i potpuni mir u stanu.

Postupak: Izaberite neko mirno mesto u stanu. Učvrstete sveću (uz pomoć držača ili nekog postolja) i postavite je ispred sebe. Upalite je, sklopite oči i mirujte nekoliko minuta. Dišite duboko i ujednačeno.

Ako je prostor u kome živite “čist” tj. bez negativne energije, kada otvorite oči videćete miran, zlatnožut plamet sveće. U suprotnom, ako plamen pucketa dok gori, plavičaste je boje, “skače” ili baca iskre, u vašem životnom okruženju se nakupila negativna energija i potrebno mu je prošišćenje.

dnevno.rs