Friday, July 19, 2024
VIRALNO

Donesite pozitivnu energiju u svoj porodični dom

Dom je mjesto koje pruža udobnost, sigurnost i mir. U domu se rješavate loših emocija, misli i stresa, i tako unosite negativnost u zidove, strop, namještaj, tepih i ostale predmete.

Ta negativna energija može imati loš utjecaj na raspoloženje i zdravlje, stoga predlažemo ove jednostavne korake kako biste očistili prostorije i napravili mjesta za pozitivnu energiju.

Nabavite biljke

Barem jedna biljka u svakoj prostoriji pomaže očistiti energiju. Lavanda, eukaliptus i bijela kadulja imaju najveći učinak. Također možete koristiti male bukete cvijeća i staviti ih u pojedine prostorije.

Prozračite prostorije

Još jedan jednostavan način za pročišćavanja energije je otvaranje prozora. Svjež zrak i sunčeva energija su odličan filter za negativnost u vašem domu. Negativnu energiju također možete potjerati kroz prozor mašući rukama ili krpom prema izlazu.

Pospite sol oko kuće

Posipavanje soli oko kuće je vrlo učinkovita tehnika energetskog čišćenja. Sol možete sat vremena prije usisavanja prosuti i na tepih. To će pomoći apsorbirati sve negativnosti iz vašeg doma. Drugi način za upotrebu soli je staviti ju u nekoliko zdjela i postaviti u kutove prostorija. Također možete otopiti nekoliko žlica soli u čaši vode i poprskati svaku prostoriju. Za rješavanje negativne energije iz tijela, napunite kadu vodom i otopite 2 čaše morske soli u njoj, te se opustite.

Koristite crni turmalin (kristal)

Crni turmalin pomaže apsorbirati sve negativnosti i pruža zaštitu. Stavite kristale oko svog doma a posebno u prostorijama ispunjenim elektronikom. Crni turmalin možete nositi u džepu ili torbi dok putujete.

Bijela kadulja

Za uklanjanje negativne energije iz doma, postavite štapiće ili lišće kadulje u svaku prostoriju. Ako ne možete pronaći kadulju, lavanda i sandalovina također mogu poslužiti. Zapalite bijelu kadulju dok hodate oko kuće. Ovu tehniku možete primjenjivati i na sebi, počevši od nogu, pa sve do glave.

Sprejevi za čišćenje

Pošpricajte sobu eteričnim uljima. Odaberite ulje lavande, pačulija, ruže i tamjana.

Izgovarajte mantre na glas

Hodajte oko kuće i govorite: „Ovaj prostor je pozitivno mjesto za mene! Volim mijenjati energiju ovog prostora.“

Puštajte muziku

Visoke vibracije pomažu učinkovito očistiti negativnu energiju. Muzika pomaže da se osjećamo bolje i prevladavamo razne situacije i probleme u našim životima.

Pomaknite namještaj

Promjena rasporeda namještaja može imati emocionalni učinak na vas. Feng shui je drevni sustav usklađivanja i balansiranja energije prema određenom rasporedu ili postavljanju predmeta. Ako ne možete pratiti pravila feng shuija, razmjestite namještaj prema vlastitom nahođenju.

radiosarajevo.ba