Odmah unesite ovu biljku u kuću: Krenut će vam sve na bolje, imat ćete bogatstvo i blagostanje

Postoji biljka, za koju se vjeruje da donosi sreću i novac u vaš dom, ukoliko je sa pažnjom njegujete i čuvate. U suštini, nema razloga da ne probate, jer se ovakvo vjerovanje već generacijama prenosi u azijskim vjerovanjima i blisko je povezano sa Feng Šui naukom.

Ovakve biljke, u praksi privlače pozitivne vibracije iz prirode i u dugom roku donose bogatstvo. U praksi poznata kao „drvo novca“ ili „biljka novca“, ona donosi značajna blagostanja vlasnicima i utiče na prisustvo harmonije u domu. Pored kuće, biljku možete slobodno donijeti i na posao, jer svojom veličinom neće smetati vašim dnevnim obavezama.

Kako postoje danas brojni Feng Šui učitelji koji zagovaraju tezu da gotovo svaka zelena, vibrantna biljka se može smatrati ‘biljkom novca’, to u praksi zapravo nije slučaj.

Prema učenju, prisustvo biljaka doprinosi ukupnom blagostanju, a zelena boja utiče na mirnoću vaše duše. Međutim, ovom prilikom ćemo pažnju posvetiti jednoj od najpopularnijih biljaka i za koju većina azijskih naroda vjeruje da može da im pomogne da riješe svoje finansijske probleme.

Drvo novca je vrlo praktično i zapravo ne zahtjeva preveliku brigu. Možete je čuvati u maloj saksiji, ukoliko imate manji stan, mada ako težite ka njenom ubrzanom razvoju, toplo vam preporučujemo da je čuvate u većim saksijama.

novi.ba