Thursday, April 18, 2024
ZDRAVLJE

Recept koji će sačuvati vaša pluća: Uradite ovo u naredna 3 dana i oporavite svoje telo

Bez obzira na to da li ste pušač ili niste, može se desiti da imate problema sa plućima. Gore je ukoliko pušite jer su u tom slučaju vaša pluća već mnogo oštećenija.

Ovaj recept će vam pomoći da poboljšate plućnu funkciju za samo 72 sata.

Pre započinjanja ovog tretmana neophodno je odstraniti sve mlečne proizvode iz režima ishrane kako biste uklonili sve toksine iz tela.

Kada uradite ovo, pratite sledeći tretman:

Prvog dana popijte šolju biljnog čaja pre spavanja. Ovo će pomoći vašim crevima da se reše toksina nagomilanih usled konstipacije i olakšai plućima da rade svoj posao.

Pre doručka iscedite dva limuna u čašu tople vode i to popijte.

Pijte 300ml ceđenog grejpfruta. Ukoliko ne volite grejpfrut, slobodno ga zamenite ananasom jer obe voćke sadrže prirodne antioksidante koji pomažu respiratornom sistemu.

U periodu između doručka i ručka popijte 300ml isceđenog soka od šargarepe. Ovo će alkalizovati vašu krv.

Tokom ručka je obavezno uneti u telo 400ml soka koji sadrži kalijum, koji u telu deluje kao tonik za čišćenje. Pre spavanja popijte 400ml soka od brusnice koji će se izboriti sa bakterijama koje su se nakupile u plućima usled infekcije.

Fizička aktivnost je obavezna. Uporedo sa tim, priuštite sebi svakodnevno toplu kupku u trajanju od 20 minuta – to će pomoći telu da ukloni toksine. Ukoliko dodate još malo eukaliptusovog ulja u kupku, tim bolje.

cajeviza.net