Thursday, March 28, 2024
TOP VESTTOP VESTIZDRAVLJE

Lijek koji s razlogom zovu čudo: Za sedam dana reguliše pritisak, smanjuje holesterol! (RECEPT)

Zahvaljujući ovom receptu smanjiće vam se krvni pritisak, ali i visok holesterol. Sve što trebate da učinite jest da koristite ovaj lijek tokom sedam dana dana i rezultati će vas zaprepastiti.

Nedavna studija objavljena u časopisu “Cancer Causes and Control” ustanovila je kako među američkim Amišima gotovo uopšte nema slučajeva raka i da su oni najzdraviji ljudi u Americi. Osim što jedu zdravo i prirodno, Amiši ne puše, ne piju, puno fizički rade, ali i sami uzgajaju svoju hranu primjenjujući organske metode uzgoja čime dobivaju zdravo voće i povrće, mliječne proizvode i meso.

Prenosimo vam recept koji koriste Amiši i koji može izliječiti razne bolesti, ali i pojačati imuni sistem.

Zahvaljujući ovom receptu smanjiće vam se krvni pritisak, ali i visok holesterol. Najbolja stvar kod ovog lijeka jeste to što je vrlo jednostavan i lagan za pravljenje, a namirnice koje vam trebaju za njega su lako dostupne.

Sastojci:  komad narendanog đumbira,  jedan čen bijelog luka (narendan),  kašika jabukovog sirćeta, kašika med,  kašika soka od limuna.
Stavite sve sastojke u blender i miksajte ih 30 sekundi pri velikoj brzini. Zatim procijedite smjesu i držite je u frižideru tokom sedam dana koliko ćete je ispijati.

Kako ga koristiti:

Preporučuje se konzumiranje kašike ove smjese prije doručka ujutro i kašika prije večere. Ne preporučuje se konzumacija više od tri puta na dan. Krvni pritisak i holesterol će se smanjiti, a bićete svježi i puni energije.

Izvor: dnevno.rs