Saturday, April 20, 2024
TOP VESTTOP VESTI

KAKO VRATITI BELINU KUCNIM APARATIMA?

Svako od nas, posebno žene, ne voli kada nam kućna bela tehnika, dobije žućkastu boju. Isto važi i za stare crt televizore i monitore, kućišta kompjutera, tastature… pogledate oko sebe, a sve ima neku žutu boju i nije vam jasno kako se to desilo kad redovno brišete prašinu. Kako i zašto se desilo, nije bitno, važno je da postoji jedan stari trik ili recept, ko ga kako nazove ,koji rešava ovaj problem.

Isključite uređaj iz struje, sklonite sve sa njega, ako je moguće pomerite ga od zida, ili ako su u pitanju televizori i monitori, premestite na sto na kom će te obaviti detaljnu operaciju čišćenja i izbeljivanje.

Potrebno je uređaj ,pre procesa izbeljivanja, obrisati od prašine. to možete uraditi praškom ili vlažnom krpom, potrudite se da obrišete sve delove prašine kako bi ste videli na kojim mestima ima najviše žutila

Uzmite pumpicu u koju ste prethodno sipali sirće, može razblaženo u razmeri 1:10, ili čisto, ako mislite da je previše žuto.

Poprskajte pumpicom ceo uređaj, osim delova koji idu u struju, ili u slučaju tv i monitora, onaj deo gde tečnost može ući u unutrašnjost aparata.

magicni-recepti.com