Friday, March 29, 2024
TOP VESTTOP VESTIZDRAVLJE

Prirodni botoks – Maska za zatezanje lica

Možda niste znali, ali belance je izuzetno dobro za zatezanje kože. Zato vam navodimo nekoliko maski za lice protiv bora i za zatezanje kože upravo sa belancetom.

Maska za zatezanje lica:

Belance i med maska:

Pomešajte belance sa kašikom meda. Nanesite ovu masku na lice i vrat. Sačekajte 15 minuta. Isprati hladnom vodom. Ova maska tonira i hidrira, kako bi se vaša koža podmladila.

Belance i jogurt maska:

Pomešajte belance sa kašikom jogurta. Dodajte nekoliko granula smeđeg šećera. Nanesite masku u debljem sloju na lice i vrat. Masirajte kožu nežno 10-ak minuta. Dozvolite da maska odstoji još 10 minuta, a zatim je isperite. Ova maska za zatezanje lica je odlična za piling mrtve kože i zatezanje opuštene kože lica. Obogaćuje vašu kožu mladalačkim sjajem.

Belance i ovsene pahuljice maska:

Umutite belance jednog jajeta i dodajte 2 kašike ovsenih pahuljica. Napravite pastu i nanesite je na lice. Sačekajte 20 minuta i doživećete prirodni face-lifting.

Belance i limunov sok maska:

Pomešajte belance sa 2 kašike limunovog soka. Dodajte nekoliko kapi meda. Umutite komponente u glatku smešu i primenite je ravnomerno na lice i vrat. Sačekajte 30 minuta i isperite. Sok od limuna je efikasan u uklanjanju tamnih mrlja, mrtvih ćelija kože i viška sebuma. belance pomaže u zatezanju kože. Med pomaže da se popuni izgubljeni sadržaj vlage.

Belance i jabuka maska:

Jabuka se oljušti i dobro izgnječi. Pomešajte 2 kašičice jabukovog sirćeta sa belancetom. Promešati i naneti ovo na lice. Dok jabukovo sirće vrši piling i umiruje kožu, belance zateže kožu. Nakon 30 minuta, oprati sa mlakom vodom.

cajeviza.net