Thursday, March 28, 2024
TOP VESTTOP VESTIVIRALNO

Želite dom bez negativne energije? Obavezno izbegavajte sledećih 5 sitnica koje donose nesreću!

Imate osećaj da vas stalno prati nesreća? Pogledajte dobro prostor u kojem živite jer možda se upravo tu krije rešenje vaše nevolje.

Naime, prema mnogim verovanjima sledećih 5 predmeta donose nesreću i negativnu energiju ukučanima:

Ogledalo okrenuto prema krevetu

Veruje se da ogledalo okrenuto prema krevetu može uzrokovati probleme u ljubavnoj vezi, jer pušta negativnu energiju u inače dobar i zdrav brak.

Crna vrata

Boju ulaznih vrata najbolje je odrediti prema tome na koju stranu sveta su okrenuta. Crna vrata možete imati samo ako vrata gledaju na sever, inače će u vaš dom ući loša sreća.

Biljka s bodljama

Za oštre, šiljaste predmete takođe se smatra da donose nesreću i ako želite da vaš dom privuče pozitivnu energiju izbegavajte da u njemu držite biljke s bodljama, poput kaktusa.

VIŠE: Feng šui biljka koja donosi novac: naučite kako da gajite krasulu i privučete energiju bogatstva

Kalendar na pogrešnom mestu

Kalendar obešen na ulazna vrata doma podsetnik je na prolaznost života pa se veruje da tada utiče na trajanje životnog veka njegovih stanara.

Slika brodoloma

Slika brodoloma predstavlja nemir koji može uticati na ponašanje i energiju stanara.
Ako želite li dom pun pozitivne energije, unesite u njega sledećih 5 sitnica koje donose sreću:

Sveže cveće

Stavite li sveže cveće na neko vidljivo mesto u svom domu, sreća vas neće zaobići. Samo ne stavljajte cveće s bodljama poput kaktusa o kome smo već pisali.

Obojena vrata

Ukoliko su vrata ka jugu obojite ih u crvenu ili narančastu boju, vrata okrenuta prema severu trebala bi biti plava ili crna, za zapad izaberite sivu ili belu boju, a ona okrenuta prema istoku donijeće vam sreću ako su smeđa ili zelena.

Raspored nameštaja

Veruje se da kružno postavljeni nameštaj pomaže u protoku energije. Takođe se smatra da će krevet okrenut dijagonalno ka vratima spavaće sobe ispuniti dom pozitivnom energijom.

Potkovica

Mnoge kulture veruju da konjska potkovica obešena iznad vrata donosi sreću. Ako je potkovica okrenuta prema gore to će osigurati da sreća ne nestane, a ako je okrenuta prema dole sreća će pasti na svakoga ko prođe kroz ta vrata.

Lovac na snove

Obešen u spavaćoj sobi, lovac na snove štiti stanara od ružnih snova.

lisa.rs