Friday, March 29, 2024
TOP VESTVIRALNO

Pogledajte se u ogledalo: Vaše LICE otkriva kakve PROBLEME SA ZDRAVLJEM IMATE!

Možda niste znali, ali vaš spoljašni izgled mnogo otkriva o vašem zdravstvenom stanje.. Izgled vaših noktiju to pokazuje (o čemu se radi saznajte ovde), a čak i način na koji ustajete iz turskog sijeda pokazuje koliko vam je ostalo života i u kakvom je stanju vaše tijelo.

Takođe, i vaše lice je odraz zdravlja, a one borice za koje mislite da su od smejanja ili mrštenja možda skrivaju neki zdravstevni problem.

Horizontalne linije na čelu – Ove linije često se nazivaju i “linije brige” jer smo skloni da mrštimo čelo kada smo zabrinuti. Međutim, one takođe mogu biti i znak viška tečnosti, šećera ili prekomernog unosa masti.

Desna vertikalna linija između obrva – Može da ukazuje na slabu jetru.

Lijeva vertikalna linija između obrva – Može da ukazuje na slabu slezinu.

Duboka horizontalna bora na vrhu nosa – Može da ukaže na to da ste skloni alergijama ili da imate nizak seksualni nagon.

Vranina stopala – Male linije na spoljnim uglovima očiju mogu biti znak slabog vida što dovodi do toga da žmirkate, kao u slučaju jake svetlosti. One takođe mogu ukazivati na slabu jetru.

Kesice ili tamni krugovi ispod očiju – Ukazuju na zadržavanje vode u organizmu i moguće probleme sa bubrezima. Tamni krugovi mogu biti znak slabe cirkulacije.

Osjetljivo područje u sredini obraza – Ovo može da predstavlja znak zagušenja sinusa, a može biti i signal loše probave.

Crvenilo na vrhu nosa – Kao i kod akni u ovom predjelu, crveni vrh nosa može ukazivati na srčane probleme. Možda
se vaše srce osjeća kao da previše radi.

Duboke vertikalne linije sa strane usana – Ova linija može da bude signal da nešto nije u redu sa vašim reproduktivnim sistemom.

Istaknuta linija smijeha – Ukoliko se previše smejete, onda je ovo sasvim prirodno, ali jake linije smijeha mogu da znače i da postoje problemi sa pankreasom ili dijabetesom.

Vertikalne linije iznad gornje usne – Pušite? Ove linije često su rezultat pušenja. One još mogu ukazivati na nedostatak seksualne aktivnosti.

Tačke na usnama – Beličaste flekice – mogu biti znak prisustva parazita u debelom crevu. Plavo-ljubičaste – može biti znak slabe cirkulacije ili zbog opstipacije (zatvora). Tamne mrlje – opet mogu ukazivati na crevne probleme.

Podbradak – Obično je znak prekomerne gojaznosti, ali može ukazivati na spor ili slab rad štitne žlijezde.

Prsten oko irisa (dužice u oku) – Ovaj gubitak boje oko irisa Može da ukaže na visok nivo holesterola.

Istaknuta temporalna vena – Može biti znak visokog krvnog pritiska kao rezultat besa ili anksioznosti.

Duboka bora na bradi – Uzrok ove linije mogu biti tuga ili frustracija. Ona takođe može da pokaže jaku seksualnu želju.

naturalmedicinebox